Lama Delta Vloerenreiniger

Artikelnummer
010504v

Beschrijving
Delta Allesreiniger is een geconcentreerde en uiterst fris ruikende interieurreiniger voor dagelijks gebruik, welke toepasbaar is voor het reinigen van alle waterbestendige oppervlakken, zoals kunststof– en gelakte oppervlakken, tegelwanden etc. Delta Allesreiniger geeft een fris, schoon en hygiënisch resultaat en heeft tevens een huidvriendelijke en desinfecterende werking op de huid.

010504v.jpg

Verpakking
12 x 1 liter

Eigenschappen
Vloeibare allesreiniger Groen Aangenaam geparfumeerd pH = 8 Huidvriendelijk Desinfecterende werking Toepasbaar op waterbestendige oppervlakken

Gebruiksaanwijzing
Sopmethode: Maak een oplossing van Delta Allesreiniger in een emmer met warm water. Behandel het gehele oppervlak met doek en neem het oppervlak eventueel af met vochtige schone doek. Sproeimethode: Maak een oplossing Delta Allesreiniger in een sproeiflacon en besproei de te behandelen oppervlakken. Neem de oppervlakken af met een vochtige doek. Dweilmethode: Maak in een emmer een oplossing aan van Delta Allesreiniger in warm water en dweil de te behandelen oppervlakken. Eventueel nadweilen met vochtige mop. Schrobmethode: Verdeel een oplossing van warm water met Delta Allesreiniger over de vloer en schrob m.b.v. een eenschijfsmachine of schrob/zuigmachine het oppervlak. Trek het oppervlak droog met een vloertrekker.