lama Sani E Blue (met micro-organismen)

Artikelnummer
11704

Beschrijving

Dagelijkse neutrale sanitair reiniger op basis van enzymen, voor een blijvend fris resultaat. Sani E Blue is een dagelijkse neutrale sanitair reiniger die zowel uiterst effectief reinigt, als ook continu stank bestrijdt als ook dichtslibbing van afvoerleidingen tegengaat. Door de uitgekiende combinatie van onder meer biologisch afbreekbare zepen, specifieke micro-organismen en fris geparfumeerde, weet Sani E Blue diverse reinigingsproblemen op een natuurlijke wijze op te lossen. Het product wordt onder meer toegepast als sanitair reiniger voor toiletgroepen, urinoirs, vliegvelden, kleedkamers, stations, fitnessruimten, openbare toiletten, portable toiletten, e.d.lama chemie

Verpakking
12 x 1 liter

Eigenschappen

pH = 7 Met micro-organismen. Blauw. Vloeibaar.Gebruiksaanwijzing

Sani E Blue dient gebruikt te worden in drie fasen, te weten de opstartfase, de dagelijkse reinigingsfase en de periodieke verfrissingfase.

Opstartfase: Maak een eenmalige oplossing van Sani E Blue in water aan zodat men op een snelle wijze de juiste bio cultuur verkrijgt. Dit resulteert uiteindelijk in een optimaal resultaat in minder tijd. Reinig het te behandelen oppervlak met behulp van een sopdoek of handpad.

Reinigingsfase: Maak een oplossing van Sani E Blue in water aan en behandel het te reinigen oppervlak met behulp van een sopdoek of handpad.

Verfrissingfase: Maak een oplossing van Sani E Blue in water aan en verdeel de oplossing door middel van een sprayflacon op het te behandelen oppervlak.

Sani E Blue kan direct opgebracht worden op de verontreinigde oppervlakken (vloeren, wanden, deuren en sanitair). De dagelijkse gebruiks-dosering als dweil en sopmiddel is maximaal 1:50. Bij warm weer frequentie of dosering opvoeren, dosering verhogen tot 1:25.
Sani E Blue kan beperkt als sprayreiniger.